Animatie- en videoproducties

Een goede bedrijfsfilm, testimonial, openingsfilm voor een congres of ander type video of animatie produceren: ons hart gaat er sneller van kloppen. Wij zijn alleen geen ja-knikkers. Advies geven kunnen we niet laten. Het is namelijk van belang om de productie slim aan te pakken! De video moet namelijk wel effect hebben. Er moet ‘iets’ gebeuren als mensen de video of animatie bekijken. Dat vinden we erg belangrijk.

Elke dag is anders

Alles is maatwerk

  • Video is geen doel op zich, maar een middel om iets te bereiken. Een middel wat bijdraagt aan de doelstellingen, ambities en het succes van onze opdrachtgevers. Wij zijn daarom ook zeer betrokken bij het resultaat.

  • Als het vermoeden bestaat dat net dat ene stapje extra nodig is voor het beste resultaat, dan doen wij dat. Ook al is de straatverlichting al aangesprongen. Wij zijn nu eenmaal daadkrachtig. Gewoon doen dus.

  • Wij trappen keihard op de rem als we denken dat het eindproduct de verwachtingen niet overtreft. Om tot het beste resultaat te komen zijn wij positief kritisch en altijd op zoek naar de best passende oplossing.

  • Wij zien onszelf als een aanvulling op de communicatieafdeling van onze opdrachtgevers. Wij voegen onze vakkennis en ervaring toe aan het team. Wij zijn waardevol en betrouwbaar. Samen gaan we doelen bereiken.

Dit doen wij graag

Instructievideo's

Een instructievideo is heel erg geschikt om nieuwe medewerkers te leren hoe een bepaalde machine of proces werkt. Natuurlijk kan het ook extern ingezet worden, zodat klanten zien hoe jullie product werkt.

Vlogs

Vlogs laten maken maken door klanten of medewerkers kan slim zijn. Mits er een doordacht plan achter zit. Dit maken we graag voor je! Jullie filmen en wij monteren. Geen gedoe en toch mooie content.

Animaties

Soms is het nodig om een boodschap letterlijk uit te tekenen, zodat iedereen begrijpt wat u bedoelt. Per productie bekijken we welke stijl het beste aansluit bij uw doel.

testimonials

‘Wij van wc-eend adviseren wc-eend’. Zetten jullie ook liever je klanten in als ambassadeur? Dan maken wij graag een testimonial voor je. Of meerdere. Hoe meer bewijslast, hoe beter.

Congresvideo's

Wij produceren regelmatig video’s voor evenementen. Als uitnodiging of als openingsvideo. En het liefst maken we dan ook meteen wat titelbumpers zodat de sprekers mooi geïntroduceerd worden.

Bedrijfsfilms

Jullie ‘why’ communiceren aan de doelgroep is op sommige momenten cruciaal. Wij vinden het heel mooi om mee te denken over hoe we jullie verhaal kunnen omzetten in slimme verbeelding.

Gepersonaliseerde Video

Massacommunicatie, maar toch persoonlijk! Elke klant krijgt dezelfde video, maar toch totaal anders. Aangepast aan zijn of haar naam, geslacht, woonplaats, etc. Veel is mogelijk!

Interactieve Video

De kijker bepaalt zelf welk onderdeel uit de video hij wil bekijken. Downloadbare pdf’s, klikbare links, keuzeschermen in beeld. Met interactieve video is de kijker aan zet en dat werkt!

E-learning

Rollenspellen zijn een wezenlijk onderdeel van veel e-learning trajecten. Wij hebben een groot netwerk van acteurs en ondersteunen daarnaast bij het schrijven van de scripts.

VideoBrochure

Soms heeft u toch behoefte aan een Direct Mail. Hoe mooi is het om dan alsnog een video te kunnen laten zien. In de brochure – die niet zo snel wordt weggegooid – verwerken wij uw video!

Augmented Video

Realiteit wordt gecombineerd met levensechte 3d-animaties, waardoor de kijker bijvoorbeeld zijn toekomstige huis, keuken of auto levensecht voor zich kan zien.

360-graden video

Virtual Reality is een en al beleving. Kijkend door zijn smartphone staat de kijker middenin uw showroom, pretpark of event. De kijker kan 360 graden ronddraaien en het beeld draait mee.