KeukenConcurrent

KeukenConcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Wij mogen al vele jaren voor dit mooie bedrijf werken. KeukenConcurrent is ook de trotse sponsor van de succesvolle darter Michael van Gerwen. Zij wilden een serie commercials laten maken die werden ingezet voorafgaand aan de uitzendingen van dartwedstrijden op RTL7. Het concept werd uitgewerkt door Reclamebureau Scheepens en voor de gehele praktische uitvoering hebben ze ons gevraagd.

DE commercials

WERKWIJZE

  • We werken al jarenlang voor Keukenconcurrent, dus dat was een logische samenwerking. Onze rol was deze keer echter anders: er lag een goed uitgewerkt concept van Scheepens en wij waren verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van vijf verschillende korte commercials.

  • De productie van dit project bevatte, naast alle cameratechniek en de shots bepalen, ook geschikte locaties zoeken, acteurs casten, styling van de acteurs en de set. Er moesten ook props worden gemaakt en dit alles in nauwe samenwerking met Scheepens.

  • Dat maakte het dus wel een heel bijzondere klus. Want de grootste uitdaging bij de opnames van deze vijf commercials, was alles soepel en efficiënt te laten verlopen. Michael van Gerwen zit krap in zijn tijd, dus alles moest in korte tijd opgenomen worden, het liefst in één dag!

  • Het was gaaf om te zien hoe het eindresultaat heel erg overeen komt met de concept tekeningen van Scheepens. Dus wat zij in hun hoofd hadden zitten hebben wij weten te realiseren en écht weten te maken. Iedereen was daar zeer tevreden over.

Allur:

We werken al een hele tijd voor KeukenConcurrent en het was dan ook erg leuk dat deze commercial serie daaruit voortvloeide. Het maken van deze commercials is een andere ‘tak van sport’ en het is gewoon hartstikke leuk om je werk op de commerciële TV terug te zien. We zijn er trots op!