Dit zijn wij...

“Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.” Einstein was een wijs man. Dat weten we allemaal. Maar dat hij zo’n 100 jaar geleden al precies wist te beschrijven hoe Yvonne en Eric – onze grondleggers – video’s krachtig maken, is wel heel bijzonder. Daar waar de geest van Yvonne geen grenzen kent, is Eric de rationele van de twee. En dat maakt onze video’s en animaties juist zo goed. Ze zijn origineel én doeltreffend.

Zie ons als jullie externe video-afdeling of jullie ‘intern-plus-team’! Wij geloven gaan net zo hard voor het gewenste eindresultaat als je eigen collega’s. Misschien werken we zelfs nog wel een tikkeltje harder…

Wij geloven dat onze producties alleen succesvol zijn als ze waarde toevoegen, voor onze opdrachtgever én voor de kijker. Er moet iets gebeuren na het kijken van de video of animatie. Wij zijn creatief in deze producties, maar ook in onze aanpak. Onze opdrachtgevers kunnen hierbij vertrouwen op onze deskundigheid, dat is niet meer dan logisch.

Wij hebben een eigen team wat we vaak uitbreiden met de professionals uit ons netwerk. Samen zijn we een hecht team en gaan we 100% voor het beste eindresultaat.

Dit is wie wij zijn!

Eric

Eigenaar / producent / cameraman / editor
null

Janneke

producer

Fieke

stagiaire editing en camera

Marjolein

regisseur

Salvador

2D-animator

Robert

cameraman / editor

Mieke

administratie
null

Inge

regisseur
null

Ellen

Regisseur
null

Olivier

geluidsman

Twan

cameraman / 3D-animator
null

Martin

2d-animator

Niec

cameraman

Marc

geluidsman
null

open solliciteren mag altijd!

Dit zijn wij ook...

Wij geloven ook dat iedereen zijn bijdrage kan leveren aan een betere wereld. Wij zetten onze passie daar graag voor in. Eén keer per jaar maken we belangeloos een mooie video voor een goed doel of mooie stichting. Dit doen we gratis of tegen kostprijs. Op deze manier helpen we mee aan de promotie van deze mooie initiatieven, zodat zij hun goede werk voor zoveel mogelijk mensen kunnen doen.

2017

Stichting Kika heeft geen uitleg nodig. Toen Yvonne besloot om de marathon van New York te gaan rennen voor Kika, steunde Allur dat natuurlijk meteen. Tijdens haar benefietavond was Allur aanwezig zodat we financieel hebben bijgedragen aan het succes van deze avond. Dit jaar hebben we op deze manier onze bijdrage geleverd. In totaal heeft Yvonne – op persoonlijke titel – meer dan 10.000 euro opgehaald. En natuurlijk marathon gefinisht.

2016

De Flik-Flak accommodatie is een uniek sportcomplex en onderging in 2016 een flinke verbouwing. Niet alleen turnvereniging Flik-Flak is er gevestigd, maar ook vele andere organisaties. Samen hebben ze passie voor sport en zetten ze zich in voor de sportieve samenleving. In september is de nieuwe naam van de accomodatie onthuld: De Plek. Deze promotiefilm maakten we ter gelegenheid van deze opening.

2015

Voedselbanken Nederland is helaas de snelst groeiende bank van Nederland. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Veel bedrijven bieden voedsel aan. Maar dit zorgt tevens voor een logistieke uitdaging om al dit eten naar de distributiecentra te brengen. Met deze promotiefilm riep de vereniging vervoerders op om hun bijdrage te leveren.

2014

De Duinen was een mooi en ambitieus project van Anton van Balkom. Hij wilde er zorg voor dragen dat verstandelijk beperkten met zinvolle arbeid iets kunnen bijdragen aan de maatschappij. Met werk dat ze leuk vinden, werk waardoor ze voelen dat ze nuttig werk leveren, werk bij een agrariër in de buurt. Voor initiatiefnemer Anton van Balkom maakten we deze mini-documentaire. Helaas is het project niet doorontwikkeld.

2013

Special Olympics is uitgegroeid tot ’s werelds grootste sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking: wekelijks sporten er meer dan 4 miljoen sporters in meer dan 170 landen die onder begeleiding zijn van miljoenen vrijwilligers. In 2013 vonden de Nationale Spelen plaats in Den Bosch en werden wij gevraagd om van elke dag een samenvatting te maken. Uiteindelijk hebben we van al deze beelden een compilatie gemaakt die zij weer konden inzetten als promotiefilm voor de Nationale Spelen van 2014.

2012

Het Vicky Brownhuis is een inloophuis voor met mensen kanker en hun naasten.  In het huis wordt op verschillende manieren aandacht geschonken aan de psychosociale aspecten van kanker. Het is geen behandelingsinstituut maar een informele ontmoetingsplaats. Wij maakten een commercial die zij hebben ingezet op Omroep Brabant.

2011

De Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg ‘s-Hertogenbosch is er voor hulp in de laatste levensfase. Thuis sterven wordt – indien mogelijk – als de beste plaats gezien. Het is dan goed om te weten dat er opgeleide vrijwilligers zijn, die de zieke en hun naasten in de thuissituatie of zorginstelling willen helpen. In 2009 hebben wij deze mini-documentaire gemaakt voor deze stichting.