videomarketing plan

Wilt u video inzetten als middel om uw bedrijf te laten groeien? Om meer klanten te bereiken? Dan is het cruciaal om dit strategisch te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos en ‘zomaar iets doen’ ligt op de loer. Wij zien dat veel bedrijven kansen laten liggen. Met video is veel te bereiken, mits het goed wordt ingezet op basis van een doordacht plan. In ons strategisch videomarketing plan onderzoeken we waar voor uw bedrijf de kansen liggen en werken we concreet uit waarmee u resultaten zult bereiken. Zo wordt video plotseling een goede investering in plaats van een kostenpost.

Onze methode

Waarom videomarketingplan

  • Yvonne is onze consultant op het gebied van videomarketing. Nodig haar gerust eens vrijblijvend uit. Samen kijken jullie naar uw bedrijf en de markt om te zien of er ├╝berhaupt mogelijkheden voor video zijn. En zo ja, dan komen we met onze eigen ontwikkelde BESTVIDEO-methode tot een goed strategisch plan.

  • De BESTVIDEO-methode bestaat uit een complete videomarketing-analyse. We bekijken waar jullie kansen liggen, bijvoorbeeld op het gebied van social media. Welke kanalen zijn voor jullie interessant en hoe ga je daarmee om?

  • Door onze BESTVIDEO-methode wordt tevens duidelijk welke video’s nodig zijn, hoe ze eruit moeten zien, hoe en waar ze ingezet moeten worden en wat de kosten zijn. Samen zoeken we naar een plan op maat dat het meest rendabel (en betaalbaar!) is.

  • Een strategisch videomarketing plan start met een vrijblijvend gesprek om te zien of we iets voor jullie kunnen betekenen. Denken we beide dat dit het geval is, dan gaan we door met het uitwerken van een volledige strategie.

Meer diensten