Videomarketing

Wil je video inzetten als middel om de reputatie van je organisatie te versterken? Om meer klanten te bereiken? Om autoriteit op te bouwen? Om jullie naamsbekendheid te vergroten? Dan is het cruciaal om dit strategisch te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos en ‘zomaar iets doen’ ligt op de loer. Met tot gevolg dat het veel te veel tijd en geld kost.

Wij zien dat veel bedrijven kansen laten liggen. Met video is veel te bereiken, mits het slim wordt ingezet op basis van een doordacht plan. In ons BestVideo-traject onderzoeken we waar voor jullie organisatie de kansen liggen. Zo wordt video en animatie plotseling een goede investering in plaats van een kostenpost. Heb je op dit moment behoefte aan tips over hoe je video effectief inzet? Bekijk dan onze Masterclass Videoserie over Slimme Verbeelding.

We zijn uitgegroeid van videoproductiebedrijf naar bureau voor Slimme Verbeelding. Dat betekent dat we onze opdrachtgevers strategisch adviseren; aan wat voor video(‘s) heeft hij en zijn doelgroep echt behoefte? En hoe zorgen we ervoor dat de video converteert? De (online) mogelijkheden gaan tegenwoordig erg ver. Wij zijn al vroeg op deze ontwikkelingen ingesprongen en begeleiden onze opdrachtgevers tegenwoordig met de volledige videomarketing. Als enige partij, maar het kan ook in samenwerking met het (algemene online) marketingbureau waar onze opdrachtgever al mee samenwerkt.

Het BestVideo-traject

  • Het BestVideo-traject bestaat uit diverse vaste stappen. Door stap voor stap samen aan de slag te gaan, weten we zeker dat er binnen 5 weken een gefundeerd plan van aanpak ligt waarmee je vol vertrouwen aan de slag kunt.

  • In fase 1 van ons BESTVIDEO-traject komen we erachter wat jullie kansen exact zijn. We gebruiken hiervoor diverse marketingmodellen, gecombineerd met onze kennis en ervaring. Hieruit is onze eigen SlimmeVerbeelding-methode ontstaan.

  • Het resultaat van de eerste fase ons BESTVIDEO-traject is een slim videomarketing-plan. We pakken dit traject heel pragmatisch aan. Geen ellenlange analyses en rapporten, maar gewoon doen.

  • Door het BESTVIDEO-traject wordt duidelijk welke video’s nodig zijn, hoe ze eruit moeten zien, hoe en waar ze ingezet moeten worden en wat de kosten zijn. Zo kun je op een slimme manier verder! Met of zonder ons.