Masterclass Videoserie 'Slimme Verbeelding'

Aan de slag met videomarketing?

Ben jij een marketing/communicatie-professional en wil je het bedrijf waar je (voor) werkt meer zichtbaar maken? Of ben je die eigenaar die meer on top of mind wil komen bij potentiële klanten? Dan weet je dat videomarketing daar een bijdrage aan kan leveren. Wij hebben hiervoor onze eigen werkwijze, Slimme Verbeelding.
Maar, hoe weet je of je dat goed doet? Daar hebben wij een gratis Masterclass Videoserie voor opgezet.

De inzet van video kan heel krachtig zijn! Mits je dat goed doet. Wat gaat er vaak mis? In de onderderstaande eerste video uit de videoserie gaat Yvonne daar dieper op in.

(lengte: 3.30 min)

Wil je meteen door naar de andere video’s uit de Masterclass Videoserie?

FAQ's

Voor wie is deze Masterclass Videoserie bedoeld?

Deze Masterclass Videoserie is bedoeld voor mensen die zich bezig houden met de marketing/communicatie van het bedrijf. Dit zijn over het algemeen 2 type mensen:
1. De eigenaar van het bedrijf.
2. De marketing/communicatie-professional. Of je werkt hier in loondienst, of je wordt als eenpitter ingehuurd om de marketing/communicatie voor het bedrijf in te richten.

Vooral klein/midden MKB laat veel kansen liggen op het gebied van videomarketing. Voor bovenstaande mensen die voor klein/midden MKB werken hebben we deze Masterclass Videoserie gemaakt.

Ga ik ook leren hoe ik zelf video's maak?

Nee, deze serie gaat niet in op het maken van video’s. Deze Masterclass Videoserie ligt een niveau daarboven. Je gaat leren dat zomaar een willekeurige video maken niet voldoende is om ’te winnen’. Maar wat moet je dan wel doen? Daar gaan we op in.

Ik hoef echt niets te betalen voor deze kennis?

Nee, we delen onze kennis graag. We vragen wel om je mailadres in ruil voor deze waarde. Op deze manier kunnen we op een later moment nog eens contact opnemen om te vragen of je nog vragen voor ons hebt. We gaan je niet spammen en je hoeft ook niets te kopen.

Kan ik na deze Masterclass Videoserie zelf aan de slag met Slimme Verbeelding?

Ja en Nee. Slimme Verbeelding goed aanpakken is een omvangrijk proces, dat leer je niet in een uur. We gaan je met deze Masterclass Videoserie vooral inzicht geven en inspireren. Voor de een is dit net het laatst duwtje in de rug wat ‘ie nodig heeft om weer verder te kunnen. Voor de ander is het zo’n nieuwe informatie, dat ‘ie vooral geïnspireerd is. Dus je gaat er sowieso iets aan hebben waardoor je verder kunt. Op wat voor manier je verder kunt, is afhankelijk van jouw huidige kennisniveau. Het is gratis, dus give it a go.

Waarom geef je deze kennis gratis weg?

Heel eenvoudig: Wij geloven in het delen van kennis. We vertrouwen erop dat er uiteindelijk voldoende bedrijven zijn die na het kijken van deze masterclass professioneel aan de slag willen met Slimme Verbeelding en hiervoor ons willen inschakelen. En geldt dat niet voor jou: prima! Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen…

Wat ga ik van deze Masterclass Videoserie leren?

Je leert van deze Masterclass Videoserie hoe je ook echt effect kunt bereiken met de video’s die je maakt. Dus zodat je niet alleen kijkt naar het aantal views en/of likes wat je kunt bereiken met video, maar dat je video ook echt kan bijdragen aan bijvoorbeeld het krijgen van persoonlijke afspraken om meer sales te genereren.