Hier zijn wij goed in

Meer dan twintig jaar geleden begon ons bedrijf als een videoproductiebedrijf ‘pur sang’. Mooie producties maken waar de klant erg blij van wordt. Dat doen we nog steeds! Maar inmiddels met een ‘laagje Allur’. Wij willen niet alleen dat onze klant blij is, maar ook dat de kijker actie onderneemt na het zien van de video. Door de mogelijkheden die online video biedt, zijn de kansen om video te laten converteren enorm gegroeid.

We zijn uitgegroeid van videoproductiebedrijf naar bureau voor videocommunicatie. Dat betekent dat we strategisch meedenken met onze klanten; aan wat voor video(‘s) heeft de klant echt behoefte? En hoe zorgen we ervoor dat de video converteert? Wij zijn al vroeg op deze ontwikkelingen ingesprongen en begeleiden onze klanten tegenwoordig met de volgende diensten:

1. Consultancy & advies
2. Videoproductie & animatie
3. Videomarketing

Daarom zijn onze videoproducten inmiddels uitgebreid. Hieronder vindt u een kleine greep uit alle mogelijkheden. Klik erop en u krijgt meer uitleg.

Videomarketing plan

Wilt u iets met video omdat u weet dat het werkt, maar weet u nog niet wat? Dan is ons strategisch videomarketing plan de uitkomst. We onderzoeken waar in uw bedrijf en uw markt  de kansen liggen voor video.

Videoproducties

Bedrijfsfilms, instructievideo´s, testimonials en meer. Zolang het maar gaat om een boodschap die bij een doelgroep terecht moet komen door middel van video.

Animaties

Soms is het nodig om een boodschap letterlijk uit te tekenen, zodat iedereen begrijpt wat u bedoelt. Per productie bekijken we welke stijl het beste aansluit bij uw doel.

VideoBrochure

Soms heeft u toch behoefte aan een Direct Mail. Hoe mooi is het om dan alsnog een video te kunnen laten zien. In de brochure – die niet zo snel wordt weggegooid – verwerken wij uw video!

Augmented Video

Realiteit wordt gecombineerd met levensechte 3d-animaties, waardoor de kijker bijvoorbeeld zijn toekomstige huis, keuken of auto levensecht voor zich kan zien.

360-graden video

360-graden video is een en al beleving. Kijkend door zijn smartphone staat de kijker middenin uw showroom, pretpark of event. De kijker kan 360 graden ronddraaien en het beeld draait mee.

Interactieve Video

De kijker bepaalt zelf welk onderdeel uit de video hij wil bekijken. Downloadbare pdf’s, klikbare links, keuzeschermen in beeld. Met interactieve video is de kijker aan zet en dat werkt!

E-learning

Rollenspellen zijn een wezenlijk onderdeel van veel e-learning trajecten. Wij hebben een groot netwerk van acteurs en ondersteunen daarnaast bij het schrijven van de scripts.

Een nieuw idee!

Voor uw vraag en behoefte kan een totaal ander videoproduct nodig zijn. We gaan graag met u op ontdekkingstocht om uit te zoeken wat we voor u kunnen bedenken. Met video kan ontzettend veel!