Organisatie Erkende Verhuizers

De Organisatie voor Erkende Verhuizers is de brancheorganisatie voor de Nederlandse verhuisbranche. Zij behartigen de belangen van alle aangesloten bedrijven, hun medewerkers en klanten. Voor de lancering van een nieuw online platform voor vraag en aanbod hebben ze ons ingeschakeld.

DE VIDEO

WERKWIJZE

  • We ontvingen een heel duidelijke briefing over een instructiefilm voor de lancering van het nieuwe online platform. Toen we bij elkaar zaten voor specifieke input, bleek dat er meer behoefte was aan een motiverende film dan aan een instructiefilm. Tijd voor een brainstorm!

  • Uit de brainstorm kwamen veel leuke ideeën, waarvoor we op meerdere locaties moesten filmen. Om binnen het budget te blijven, hebben we één bijzondere locatie gezocht waardoor het idee behouden kon blijven én we rekening hielden met het budget.

  • We ontzorgen graag onze opdrachtgevers en daarom stonden we in nauw contact met de programmeurs van het online platform. Onze animatielaag moest namelijk niet alleen toegankelijkheid en gebruiksgemak uitstralen, het moest er ook realistisch uitzien.

  • Het eindproduct: de beelden en muziek sluiten aan bij de boodschap van de klant en de animatielaag geeft precies het effect dat nodig is. De leden van de OEV weten nu waarom het platform een aanrader is en ze kunnen ermee aan de slag!

Anton Vis, OEV:

“Opnieuw een prima samenwerking met het team van Allur, dat snel weet te schakelen, vlot doordringt tot de kern en een mooi resultaat levert binnen de afgesproken tijd.”