IVS Dosing Technology

IVS Dosing Technology is dé (inter)nationale specialist in het adviseren, ontwerpen en leveren van stoom en vloeistof doseertechnologie. Deze oplossingen zijn voor haar klanten hoogwaardig, duurzaam en innovatief. IVS Dosing Technology is een solide en gezonde onderneming die bouwt op langdurige betrouwbare relaties met klanten en leveranciers. Ook met Allur heeft IVS al jarenlang een fijne samenwerking, wij zijn hun vaste videopartner. Dus als zij iets met video willen dan komen ze altijd naar ons.

DE VIDEO

WERKWIJZE

  • Wij hebben een paar jaar geleden een bedrijfsfilm gemaakt en die was toe aan een update: IVS is verhuisd en ze zijn groter geworden. Dit in combinatie met een wat andere profilering zorgde ervoor dat het tijd werd voor een update en een nieuwe bedrijfsfilm.

  • IVS was nog steeds zeer tevreden over de stijl en opzet van de oude bedrijfsfilm. Alles was nog mooi maar het had die update nodig. Dus was hun vraag om vooral een vernieuwingsslag te maken door de nieuwe locatie mooi in beeld te brengen en aan de bestaande film toe te voegen.

  • We hebben onszelf uitgedaagd om er echt iets van deze tijd van te maken. Het is te makkelijk om die oude film “na te maken” en dat is ook typerend voor Allur: wij leunen nooit achterover maar kijken naar de mogelijkheden om het dan nog nét even mooier en beter te maken.

  • Zo is het eerste shot van de zonsopkomst tijdens het maken van de planning ontstaan. Het was niet begroot of gepland, het was gewoon een meerwaarde voor de film. Want het doel van IVS is ook ons doel; als wij voelen dat we een extra stapje moeten zetten, dan doen we dat.

Frank Dielissen, IVS Dosing Technology:

“Allur is voor ons al jaren een bekende en vertrouwde partij om mee samen te werken. Op beeld wordt door Allur zeer duidelijk vertaald wat vooraf uitvoerig is besproken en vervolgens is vertaald naar het uiteindelijke script en de filmproductie. Het gehele traject wordt van begin tot eind perfect begeleid door middel van heldere communicatie. Voor ons is dit nog steeds één van de belangrijkste redenen om steeds weer terug te komen bij deze onderneming!”

Yvonne van Balkom, Allur:

“Dat wij voor IVS de “extra mile” gaan heeft niet alleen te maken met het feit dat we al jaren samenwerken. Het is altijd weer de vraag: wat wil de opdrachtgever? Wat voor film hebben zij voor ogen? En wat denken wij dat ze nodig hebben om hun doel te bereiken? Het voordeel van elkaar lang kennen is dat je die balans sneller vindt.”