De plek: Flik Flak

De Flik-Flak accommodatie is een uniek sportcomplex in de wereld. Verdeeld over bijna 10.000 vierkante meter vloeroppervlakte vind je een groot aantal ruimtes en sportzalen, waarin zowel breedte- als topsport wordt beoefend op het gebied van dans, gymnastiek, turnen en heel veel andere activiteiten die hier raakvlakken mee hebben. Door al deze nieuwe samenwerkingen ontstond de behoefte aan een nieuwe promofilm, die niet zozeer informerend is maar meer op het gevoel in speelt.

DE VIDEO

WERKWIJZE

  • We zijn verschillende keren bij elkaar gekomen om echt ‘in de huid’ van Flik Flak te kruipen. Om het juiste gevoel te kunnen uitstralen, was het nodig om echt het DNA te verkrijgen dat in de video verwerkt moest worden.

  • Die input was enorm waardevol voor onze brainstorm. Flik Flak was direct gecharmeerd van ons voorstel en vervolgens hebben we gekeken hoe we het idee konden realiseren binnen het gestelde budget.

  • De diversiteit van de vereniging moest ook goed naar voren komen. Ook hier was het budget belangrijk: we kunnen niet al die verschillende activiteiten gaan filmen op al die dagen. Daarom gingen we samen op zoek naar een oplossing om de diversiteit te kunnen vastleggen.

  • Het eindresultaat: door een fijne creatieve samenwerking zijn we tot een perfect passende promovideo gekomen. De video straalt de passie voor sport uit en de sociale aspecten komen ook sterk naar voren. De beelden vertellen het verhaal en geven een goed gevoel.

Yvonne van Balkom, Allur:

“Het was een heel gave productie! De mensen van Flik Flak hebben een enorme passie voor sport en dat ging geweldig samen met onze passie om mooie beelden te maken. Doordat we elkaar telkens wederzijds inspireerden, ontstond er synergie!”