Pack Vision

Pack Vision is een merk onafhankelijke specialist op het gebied van warmdruk- en koudfolie. Dankzij hun nauwe samenwerking met een uitgebreid netwerk van gerenommeerde folieproducenten wereldwijd, kan Pack Vision de juiste warmdrukfolie of koudfolie voor zeer diverse applicaties aanbieden. Zij kunnen ook nieuwe warmdrukfolies en koudfolies ontwikkelen voor nieuwe toepassingen. Voor een mooie promo van hun producten schakelden zij onze hulp in.

DE VIDEO

WERKWIJZE

  • Tijdens het locatiebezoek bleek al snel wat onze opgave zou zijn. Want, hoe breng je een bedrijf met een vrij saaie bedrijfshal op een boeiende manier in beeld?

  • Wat ons meteen triggerde waren de geluiden, de bewegingen en de details van het proces. En dát is wat het bedrijf gaaf maakt, samen met de mensen die het doen. Dus dat hebben we in beeld gevangen.

  • Pack Vision raakte geïnspireerd door onze kijk op hun producten. Ze vertrouwden echt op onze expertise om dit mooi en indrukkwekkend in beeld te brengen.

  • Het in ons gestelde vertrouwen gaf alle ruimte die we nodig hadden om dit bijzondere resultaat te behalen. De film geeft de glans en betovering van folie perfect weer.

Yvonne van Balkom, Allur:

“Het was heel gaaf om samen met de opdrachtgever aan dit project te werken, want we kregen veel vrijheid om de artistieke kant op te gaan met de beelden die we voor ogen hadden.”

Meer producties

[rev_slider_vc alias=”portfolioslider”]