KEUKENCONCURRENT

KeukenConcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Wij mogen al vele jaren voor dit mooie bedrijf werken en hebben het bedrijf leren kennen als een modern, dynamisch, betrouwbaar en eerlijk bedrijf. Een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waar de klant centraal staat. Ons werd gevraagd om een video te produceren om dit gevoel duidelijk te maken aan potentiele nieuwe verkopers.

DE VIDEO

WERKWIJZE

  • Bedenker en eigenaar van het concept KeukenConcurrent, Ernst Bareman, weet altijd heel goed wat hij wil. Aan ons de taak om zijn gevoel te vertalen naar beeld. “In het hoofd van de klant kruipen”, is voor ons erg belangrijk. We hebben die klik nodig om het beste resultaat te halen.

  • Na de intake met de directeur, houden we een interne brainstorm om tot een concreet idee te komen, passend bij het concept ‘Stap in de wereld van KeukenConcurrent’. Werken bij KeukenConcurrent is veel meer dan goed kunnen praten en kunnen verkopen. Je moet een teamspeler zijn, ambities hebben, jezelf willen blijven verbeteren. Daarnaast staat het bedrijf voor kwaliteit. Beide aspecten moeten goed vertegenwoordigd zijn in deze video. Dat betekent geen ‘knallende’ productie zonder inhoud. De stijl van het bedrijf moet terug te zien zijn in de video en de boodschap moet goed overkomen.

  • We hebben ervoor gekozen om een combinatie van nieuw materiaal en stockmateriaal te gebruiken. Inhoudelijk kunnen we hierdoor werken met mooie symbolische vergelijkingen die goed aangeven waar KeukenConcurrent voor staat. Vervolgens hebben we beelden gemaakt waarbij de kwaliteit van de keuken en het letten op details goed naar voren komt. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om niet te werken met figuranten, maar met echte klanten. Het is letterlijk een werkdag bij het bedrijf. Geen in scene gezette beelden, maar echt een kijkje in de wereld van KeukenConcurrent.

  • De video is te zien op de website van KeukenConcurrent. Uiteraard bij de pagina’s waar de vacatures te zien zijn.

Yvonne van Balkom, Allur:

“Het is fijn om al enkele jaren voor hetzelfde bedrijf te werken. Wij voelen daardoor goed aan wat de klant wil en kunnen ook snel inspelen om de vraag. Daarnaast kunnen we daardoor goed meedenken en van grote toegevoegde waarde zijn. Dze meerwaarde komt goed tot uiting bij KeukenConcurrent. Daarnaast is het ook gewoon een fijn bedrijf om voor te werken. Mooie klant!”

Meer producties