Videoproducties

Onze core-business is het maken van videoproducties. Vaak wordt alleen gedacht aan het maken van een mooie bedrijfsfilm, maar naast het produceren van bedrijfsfilm, kunt u ook denken aan: storytelling, testimonials, instructiefilms, promotievideo’s, etc. De lijst is lang. Er zijn veel verschillende type video’s om in te zetten binnen uw bedrijf. Wij zijn inhoudelijk sterk en verliezen daarbij niet de creativiteit uit het oog. Dat zorgt voor een goede balans. We werken vooral veel voor b-to-b bedrijven en voor bedrijven en organisaties waarvoor de interne communicatie van belang is. We zien onszelf als een verlengstuk van de communicatie-afdeling en gaan samen voor het doel van onze opdrachtgever.

Onze core-business

Onze videoproducties

  • Een goede bedrijfsfilm (of andere videoproductie) is veel meer dan alleen mooie beelden achter elkaar zetten. Het is belangrijk dat de video ook inhoudelijk klopt; qua beeld en tekst. Wij zijn sterk in het vertalen van uw boodschap naar een goede video.

  • Een goede boodschap staat bij ons voorop, waarbij we onze beeldende creativiteit niet uit het oog verliezen. Deze combinatie maakt juist dat onze producties werken.

  • Maar, nog belangrijker: wij gaan eerst na waar de behoefte van onze klant ligt. De vraag van de klant en zijn behoefte zijn namelijk niet altijd hetzelfde. Wij zien het als onze taak om samen met de klant het beste product te maken. Onze klant moet er dus op kunnen vertrouwen dat we niet klakkeloos uitvoeren wat hij graag wil, maar dat we kritisch blijven en de juiste vragen stellen om zo tot een goede conclusie te komen die in zijn belang is.

  • Wij zien onszelf als een verlengstuk van uw communicatie-afdeling. We werken veel voor b-to-b bedrijven en worden vaak gevraagd voor de interne communicatie bij grotere bedrijven. Door een goede co-creatie is de samenwerking fijn en het eindproduct goed!

Meer diensten