Videobrochure

Iedereen die de VideoBrochure ziet, reageert hetzelfde: “Wow, dat is gaaf!” En dat is een goed teken. Dat betekent dus dat uw high potentials ook zo reageren als ze deze video ontvangen. Een afspraak maken is plotseling een stuk makkelijker geworden. Of, als u na een eerste gesprek, de VideoBrochure achterlaat om aan de directeur te laten zien… dat geeft toch een andere indruk dat een algemene folder. De VideoBrochure is een brochure waar een video IN zit. Verschillende formaten zijn mogelijk!

Verwondering geeft de doorslag

Waarom videobrochure

  • Onze VideoBrochure is zeer geschikt om in te zetten als u bijvoorbeeld uw offerte mag presenteren. Na de presentatie laat u de brochure achter, zodat ook anderen binnen het bedrijf een goede indruk krijgen van uw bedrijf. Als op een later moment de beslissing wordt gemaakt, steekt u er met kop en schouders bovenuit.

  • Lukt het maar niet om een afspraak te krijgen met dat ene bedrijf? Zet onze VideoBrochure in! Het valt op, blijft niet bij de secretaresse liggen en belandt ook niet in de prullenbak. Nabellen was nog nooit zo makkelijk…

  • De VideoBrochure is niet rendabel voor massamarketing, maar vooral interessant om net die ene klant over de streep te trekken, als uitnodiging voor een exclusief event of om bijvoorbeeld de belangrijkste klanten te bedanken voor de samenwerking.

  • De VideoBrochure: bijzonder door zijn eenvoud.

Meer diensten