Augmented Reality video

Augmented Reality is met Pokémon Go bekend geworden onder een grotere groep mensen. Wij werken er al enige tijd mee. Het is ideaal om bijvoorbeeld klanten te laten zien hoe uw meubels in hun eigen huis staan. Of als u op een beurs staat, maar uw product te groot is om mee te nemen. We plaatsen het in Augmented Reality en via de iPad is het product er toch bij op ware grootte. Plus: u heeft een mooi ‘hebbeding’ wat zeker de aandacht trekt!

Binnen handbereik

Waarom Augmented Reality

  • Uw producten omzetten naar Augmented Reality ligt zeker binnen handbereik. Ook voor u. Wij horen vaak dat het goedkoper is dan gedacht.

  • Het gaat overigens niet alleen om stilstaande producten. Wij kunnen uw producten / mensen laten bewegen in beeld. Dit is nuttig wanneer het belangrijk is om te laten zien wat een product kan of hoe het eruit ziet als het open/dicht is.

  • Wij kunnen uw product helemaal opbouwen in animatie of u levert ons de bronbestanden aan vanuit bijvoorbeeld uw CAD-programma. Wij regelen vervolgens de rest. Het enige wat u nodig heeft, is een tablet om de producten in real life te vertonen aan uw (potentiële) klanten.

  • En that’s it. Zo simpel kan het zijn.

Meer diensten